Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Vabilo na spletno delavnico projekta »GLOBALNI IZZIVI – GLOBALNI PREDMETI«

V okviru projekta »Globalni izzivi – Globalni predmeti« (GIGS) vas vabimo na spletno delavnico z naslovom »Teaching global issues in the classroom. Active subject-oriented approach in global citizenship education«, ki bo potekala v sodelovanju z evropsko mrežo NECE -  Networking European Citizenship Education*.

 

Delavnico bo vodila vodja projekta GIGS Anna Wojtych iz poljske organizacije Center for Citizenship Education, namenjena pa bo osvetlitvi pomembnosti globalnega učenja v formalnem izobraževanju ter predstavitvi različnih možnosti za vnašanje tematik in metod globalnega učenja v predmetno poučevanje.

Delavnica bo potekala v petek, 9. oktobra med 10 – 12h, več informacij in spletni obrazec za prijavo pa najdete na tej povezavi: https://lcem.lab-concepts.de/registration/nece-campus-teaching-climate-change-on-math/en.

 

Za več informacij lahko kontaktirate vodjo projekta GIGS Almo Rogina na alma@humanitas.si.


 

 

 

*V okviru NECE CAMPUS 2020 potekajo različne spletne delavnice, predavanja in razprave na temo globalnega učenja in državljanske vzgoje, namenjene učiteljem in učiteljicam, strokovnjakom in strokovnjakom globalnega učenja ter drugim akterjem in akterkam na področju vzgoje. NECE je evropska platforma, ki deluje na področju državljanske vzgoje ter združuje različne akterje formalnega in neformalnega učenja. Več informacij najdete na spletni strani https://www.nece-conference.eu/nece/.


 Izvedba tega projekta je sofinancirana s strani Evropske unije. Vsebina aktivnosti je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije.  

 


 

Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si