Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Zaključno srečanje in podelitev certifikatov v okviru projekta »Globalni izzivi – Globalni predmeti«

Takole smo zaključili naše kombinirano usposabljanje za pedagoške delavce in delavke v okviru projekta »Globalni izzivi - Globalni predmeti« – z maskami, a pod njimi z velikim nasmehom in dobro voljo :)

 

Kljub vsem oviram, ki so nam jih prinesli ukrepi proti širjenju virusa Covid-19, smo usposabljanje obeh skupin uspešno pripeljali do konca! Čeprav nam ni uspelo, da bi se ob zaključku zbrali prav vsi, smo srečanje, polno motivacije in novih idej za naslavljanje globalnih izzivov, sklenile z željo, da se čimprej ponovno srečamo.

 

Vsem udeleženkam, ki so uspešno opravile usposabljanje, še enkrat čestitamo, vsem skupaj pa želimo čim več raziskovanja in vnašanja globalne dimenzije v delo z mladimi!

 

 

  

 

Izvedba tega projekta je sofinancirana s strani Evropske unije in Ministrstva za zunanje zadeve RS. Vsebina aktivnosti je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije ter drugih financerjev. 

 

 


 


Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si